27 Aralık 2022

Ortopedik Yatak

Ortopedik yatak insan iskelet sistemi göz önünde bulundurularak özel olarak üretilen yatakları ifade etmektedir. Özellikle de omurgaya odaklanılarak imal edilmektedir. Bu yataklar, sırt ve bel bölgelerini destekleyerek omurganın doğal eğriliğini korur.

Ortopedik yatak iyi mi? Ortopedik kelimesi, ortopedi alanından gelmektedir. Bu alan, insanların iskelet sistemiyle alakalı yaşadıkları problemlerle ilgilenen tıbbi bir branştır. Dolayısıyla ortopedik ölçütler dikkate alınarak üretilen yataklar, insan sağlığı ve konforu için son derece iyidir. Bu ürünler, yatış pozisyonundan kaynaklanabilecek bel ve boyun ağrılarının görülme ihtimalini azaltabilir.

Ortopedik Yatak Fiyatları

Ortopedik ölçütlere göre imal edilen yatakların bilinirliği gün geçtik artmış ve bu yataklar, en çok tercih edilen ürünler haline gelmiştir. Kas ve eklem ağrısı yaşayan bireyler ile bu ağrılardan kaçınmak isteyen kişilerin ortak tercihi olmuştur.

Lacos Yatak, deneyimli ekibiyle yüksek bir üretim hacmine sahiptir. Tam ortopedik özelliklere sahip hem tek kişilik yatak hem de çift kişilik yatak modelleri imal etmektedir. Ürünlerimiz, farklı tasarım ve boyut seçeneklerine sahiptir. Böylece estetik ve konforlu yatakları dilediğiniz gibi seçebilirsiniz.

Ortopedik olarak tasarlanan ürünler, rahat ve sağlıklı bir uyku deneyimi sunar. Bu yataklarda keyifle uzanabilir, kitap okuyabilir ya da sevdiklerinizle vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca mobilya, ayakkabı ve sandalye gibi ürünler de iskelet sağlığını destekleyecek ortopedik ölçütlere uygun olarak imal edilebilmektedir.

Hangi Yatak Daha Sağlıklı?

En iyi yatak nasıl olmalı? Yatak tercih ederken dikkate alınması gereken önemli ölçütlerden biri boyuttur. Bir diğeri ise yatağın kaç kişilik olmasının istendiğidir. Kişi yatağı, kilosuna ve boy uzunluğuna en uygun ölçülerde seçmelidir. Yatakta iki kişinin uyuması planlanıyorsa çift kişilik yataklar tercih edilmelidir. Ancak daha geniş ve konforlu bir yatakta uyumak isteyen bir kişi de çift kişilik yatakları seçebilir.

Satın alımda dikkat edilebilecek noktalardan bir diğeri de evin veya odanın dekorasyonuna uygunluktur. Yataklar; nevresim takımı, yorgan, yastık ve alez gibi bileşenlerden oluşmaktadır. Şıklık ve rahatlık bir bütün olarak düşünülebilir. Daha sağlıklı ve konforlu bir uyku için yataklar aynı zamanda ortopedik olmalıdır. Böylece omurganızı nazikçe destekleyen bir yatakta keyifle uykuya dalabilirsiniz.

27 Aralık 2022 Salı

Baza Yatak

Baza yatak, uyku alanını aynı zamanda bir depolama alanına da dönüştürebilen, bunu da göze hitap edecek şekilde yapabilen bir ikilidir. Bazalar sayesinde fazla eşyalar, kışlık-yazlıklar ve saklanması gereken diğer nesneler için gizli bir alan yaratılabilir.

DAHA FAZLA

27 Aralık 2022 Salı

Çocuk Yatak Modelleri

Çocuk yatak modelleri araştırılırken, çocuğun yaşı, yatağı kaç yaşına dek kullanmasının planlandığı, odanın ölçüleri gibi detaylar önem taşır. Çocuklar yetişkinlerden daha uzun süre uyuma eğilimindedir, özellikle omurga gelişim sürecinde olan bir çocuk için yatak seçimi hayati değer taşıyabilir.

DAHA FAZLA